Acest site este intretinut si administrat de  S.C. Mango S.R.L.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

S.C. Mango S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Intregul continut al acestui site www.celsiusplus.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea    S.C. Mango S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei    S.C. Mango S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

   S.C. Mango S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

   S.C. Mango S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania.
 
 S.C. Mango S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.    S.C. Mango S.R.L.  nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.celsiusplus.ro  sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
  S.C. Mango S.R.L., proprietarul www.celsiusplus.ro ,  se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.celsiusplus.ro  trimitind un e-mail la adresa office@celsiusplus.ro .

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

   S.C. Mango S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania    S.C. Mango S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Mango S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. S.C. Mango S.R.L.isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse conform :Art. 1665 Noul cod civil Preţul fictiv şi preţul derizoriu Dispoziţii generale Contractul de vânzare.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator .
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate in avans  de    S.C. Mango S.R.L. dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei    S.C. Mango S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Mango S.R.L. de la acest client.

Banii inapoi garantat in 14 zile

Persoanele fizice si juridice care achizitioneaza produse de pe site-ul www.celsiusplus.ro au posibilitatea de a returna produsul, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului. Retragerea din contract se poate face in termen de 14 zile din momentul in care ati intrat in posesia produsului, urmand ca in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs. de returnare sa expeditati coletul catre noi.


Pasul 1.  Completeaza formularul de retragere din contract disponibil aici: click

Completeaza cu atentie formularul de retragere din contract, iar noi iti trimitem confirmarea de primire a cererii de retragere prin e-mail.
Nota : Ai posibilitatea sa ne notifici cu privire la retragerea din contract si la adresa de e-mail office@www.celsiusplus.ro  , trebuie doar sa atasezi in mail formularul de retragere din contract completat.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi

Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie, o copie a facturii si cererea de retur completata. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator, nu doar in cutia produsului. Expedierea se va face prin curier, iar clientul trebuie sa se asigure ca predarea coletului se va face la adresa specificata, costurile de returnare fiind suportate in totalitate de catre cumparator, conform legii.

Adresa la care trimiti coletul este :

 S.C. Mango S.R.L.
 Localitatea:   Baia Mare Str. Motorului Nr.5 / 5
 Judet:            Maramures  
 Cod postal :  430013
 Telefon:        0720 665602


 Pasul 3. Iti restituim banii

Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 10 zile de la data in care produsul ajunge fizic la noi.


Dispozitii legale:

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.
In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 10 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in cel mai scurt timp dar nu mai mult de 7  zile de la data denuntarii contractului.


Important!

Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.
Conform art. 16 din aceeasi ordonanta, sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele:
- produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid;
- inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator;
- produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
- produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
 
Pentru informatii suplimentare legate de returul produselor, suna telefonul afisat pe site, scrie-ne un e-mail la adresa office@ celsiusplus.ro .

Compania    S.C. Mango S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.    S.C. Mango S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania    S.C. Mango S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.celsiusplus.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei  S.C. Mango S.R.L.. In conditii speciale S.C. Mango S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. Mango S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@celsiusplus.ro  . 

Oferte si promotii:

Oferta 3 ani garantie extinsa de la 2 ani pentru termostatele Computherm Q3 RF si Q7 RF  .

Oferta este valabila in perioada 05.02.2018-31.03.2018 in limita stocului disponibil (500buc kit montaj).
De aceasta oferta beneficiaza toti clientii persoane fizice sau juridice, care in perioada ofertei (05.02.2018-31.03.2018) achizitioneza pe aceasi factura fiscala un kit montaj termostat wireless 10 ron/ buc kit, pentru fiecare bucata termostat Computherm Q3 RF sau Computherm  Q7 RF.
Extragarantia oferita de 1 an este exact in aceleasi conditii ca si garantia oferita de producator de 2 ani acestea se cumuleaza ajungand la un total de 3 ANI GRANTIE!

Nu beneficiaza de aceasta oferta produsele cumparate separat!

Extinderea garantie va fi semnalata pe certificatul de garantie prin stampilarea acestuia cu stampila speciala pe care are urmatorul text: (3 ANI Garantie Oferita de www.celsiusplus.ro). Doar produsele care sunt insotite de certificatul de garantie cu aceasta stampila beneficiaza de extra garantie de un an, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp de la primirea produsului de lipsa stampilei sau a certificatului de garantie, acesta va fi trimis in format electronic catre dvs. daca lipseste sau nu este conform, nu va fi expediat in format fizic!

S.C. Mango S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica perioada sau numarul de produse aflate in promotie.

S.C. Mango S.R.L.
Baia Mare
05.02.2018


www.celsiusplus.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.celsiusplus.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Mango S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din Localitatea Baia Mare Judetul Maramures.
 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate termeni si conditiile de utilizare cit si riscurile provenite din utilizare !
Celsiusplus este marca inregistrata O.S.I.M. nr. 114297 S.C. Mango S.R.L. !
Copierea si utilizarea marcii Celsiusplus fara acordul proprietarului se pedepseste conform legilor in vigoare!

 05.02.2018

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

toate promoţiile

Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook
 
 
 
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania