Aerator Terla 6 litri/ 1 minut


Click pe poza pentru galerie.
18,90 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Aerator Terla 6 litri/ 1 minut

AERATOR  TERLA FREE LIME PENTRU  BATERII  6L /MINUT recomandat pentru utilizatori casnici, gardinite, scoli, instituti publice, baruri si restaurante, pensiuni si hoteluri.

 
Aeratorul  Terla Free Lime pentru baterii de lavoar si spalator bucatarie ajuta la reducerea consumului de apa pana la 6L /min
„ECONOMIE APA „ fata de o baterie standard care are un debit de cca 10-13L /min.

ECONOMIE DE APA de pana la 50% fara a diminua confortul in utilizare. O baterie de lavoar standard nu este echipata cu accesorii de reducere a consumului de apa are un debit mediu de 10-13 l/min. Aeratorul se monteaza foarte usor  la teva bateriei. Fara un aerator, de obicei, apa curge dintr-un robinet cu un flux mare. Un aerator disperseaza acest curs de apa in picaturi multe si mici. Acest lucru ajuta la economisirea apei cu 50% si reduce efectul de stropire. In plus, acesta nu permite formarea calcarului pe aerator.

 

Reduce consumul de apa cu 50% generand facturi mai mici.
Confortul ramane neschimbat.
Nu permite depunerea calcarului.
Se curata foarte usor cu o simpla perie.
Nu necesita instalator specializat pentru montaj acesta se face foarte usor, detalii gasiti in filmul de prezentare.


Specificaţii tehnice: Aerator Terla 6 litri/ 1 minut

Cele mai recente produse din categoria " Economie apa "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1138.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania