Termostat Fenix TFT 16 A


Click pe poza pentru galerie.
429,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat Fenix TFT 16 A

Livrare GRATUITA prin FAN Courier in localitatile pentru care nu se percep Km suplimentari!*


Pentru Termostat     F E N I X    T F T  beneficiati de TRANSPORT GRATUIT in localitatile pentru care FAN COURIER nu percepe kilometri suplimentari! *Lista localitatilor o gasiti aici : FAN COURIER


Termostate digitale cu ecran tactil Fenix TFT , opţiune de selectare a culorii de fundal (2 culori) . Moduri de operare: “pardoseală”, “cameră”, “pardoseală+cameră” ; opţiune de măsurare cu ajutorul a două sonde de pardoseală externe, control PWM sau diferenţă de temperatură. 4 presetări şi 3 programe de folosire (10 schimbări de temperatură în paşi de câte 15 minute, cea mai scurtă perioadă de timp fiind de o oră) Moduri: potrivit programului, modul manual, de vacanţă, party, anti-îngheț, oprit. Contactul 16 A, setări de temperatură 5–35 °C în paşi de câte 0.5 °C; opţiune de setare a temperaturii minime şi maxime a podelei; calibrarea senzorilor. O sondă de pardoseală este inclusă cu termostatul, instalare în doză KU/KP 68.
 

IP:

IP 21

Dimensiuni:

81 x 81 x 40 mm

Sarcina maxima:

16 A

Senzor aer:

+5 °C to +35 °C

Senzor pardoseala:

+5 °C to +35 °C

Programare 7 zile

Da

Indicator incalzire 

Pe ecran

Histereza temp

0,5 °C

Switch on/off:

Pe ecran

 

Specificaţii tehnice: Termostat Fenix TFT 16 A

Cele mai recente produse din categoria " Termostate incalzire in pardosea "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1062.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania