Ecofilm Folie carbon incalzitoare 80W/mp 1000mm latime


Click pe poza pentru galerie.
98,14 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Ecofilm Folie carbon incalzitoare 80W/mp 1000mm latime

Pretul este exprimat pentru un metru liniar folie!

ECOFILM F este o folie PVC laminata tip film flexibil cu insertii de carbon  pentru incalzire in pardoseala.

Ecofilm F se poate monta direct sub parchetul laminat.Datorita grosimii foarte reduse (max 0.4 mm) inaltimea pardoselei nu se va modifica. Este foarte sigura si are o perioada de viata lunga 30-50 ani, garantia este de 10 ani. Folia incalzitoare Ecofilm este produsa de Flexel Marea Britanie membra a grupului Fenix Cehia.
Instalare este foarte usoara si rapida

Folia incalzitoare ECOFILM F este alegerea perfecta  pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet  laminat sau stratificat, cu ajutorul unui sistem protector  Heat-pak, se poate monta sub PVC sau mocheta.

Deoarece temperatura pardoselei nu trebuie sa depaseasca 27~29°C, folia este produsa cu o putere in W corespunzatoare, pentru constructiile foarte bine izolate (low-energy) puterea in wati este de  ~80 W/m².
Aceasta inseamna ca standardele de siguranta a sanatatii sunt asigurate.Aici trebuie mentionat faptul ca metodele traditionale de incalzire utilizeaza un lichid pentru a transfera caldura, opereaza la temperaturi mult mai mari, care au ca rezultat o fluctuatie mai mare a umiditatii aerului si un efect negativ asupra pardoselii sau parchetului laminat.

Folia Ecofilm se poate comanda pe lungimi exacte pentru fiecare segment care urmeaza sa fie incalzit pentru a putea fi cablata corespunzator de catre noi inainte de livrare( GRATUIT fara costuri suplimentare! ), se scad  5 cm in capetele fiecarui traseu ( ex: incapere lungime 2 ml si latime 2 ml :vom avea nevoie de 4 segmente de 1.90ml lungime si 0.50ml latime) folia Ecofilm nu are voie sa se suprapuna. Sub folia incalzitoare Ecofilm se va monta un strat de material izolator IZODEL de densitate ridicata. Imbinarea si fixarea foliei se face cu banda adeziva de hartie cu latimea de 50 mm, dupa care se monteaza folia de polietilena anti vapori.

Controlul temperaturii si comanda incalzirii se face cu ajutorul termostatelor pentru incalzire in pardosea.
Montajul este recomandat sa fie facut de personal calificat!

Specificaţii tehnice: Ecofilm Folie carbon incalzitoare 80W/mp 1000mm latime

Putere W

Cele mai recente produse din categoria " Incalzire electrica in pardosea "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1117.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania