Covoras incalzire in pardosea Ecofloor LDTS 2,6 mp 410 W


Click pe poza pentru galerie.
379,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Covoras incalzire in pardosea Ecofloor LDTS 2,6 mp 410 W

Livrare GRATUITA prin FAN Courier in localitatile pentru care nu se percep Km suplimentari!*


Pentru covor incalzitor Ecofloor LDTS beneficiati de TRANSPORT GRATUIT in localitatile pentru care FAN COURIER nu percepe kilometri suplimentari! *Lista localitatilor o gasiti aici : FAN COURIER


Covoraş încălzitor ECOFLOOR  LDTS 160 w / mp: 2,6 mp   (lungime 5,2 m / latime 0,5 m)  ; 410 W

Cablu dublu conductor cu ecran metalic ADSV-T, lăţime 50 cm, cablu rece 1×3 m. Covoraşele LDTS au pe suprafaţă inferioară 2 benzi autoadezive pentru fixarea de pardoseală.

Covorasele incalzite ECOFLOOR , constituite din cabluri, sunt prinse de un suport din fibra de sticla. Acest  circuit modern de incalzire opereaza la parametrii rezonabili. Aceste circuite de cabluri sunt plasate direct sub gresie intr-un strat subtire si flexibil de ciment , astfel incat suprafata se incalzeaste relativ rapid (cca. 20 min). Temperatura de control este senzitiva si rapida la reactii. Aceste circuite sunt adecvate pentru pardoseli renovate, bai sau bucatarii cu gresie, unde inaltimea pardoselii nu reprezinta un factor de constringere.


Instalarea covoraşului încălzitor ECOFLOOR
1) Desfăşuraţi covoraşul și așezați-l conform schiţei de amplasare;
2) Sub piesele fixe (mobilier greu) tăiaţi plasa de fibră (fig. 2) şi rulaţi covoraşul în jurul zonelor respective. În NICI un caz nu se taie cablul încălzitor!
3) Întindeţi un strat de adeziv flexibil;
4) Poziţionaţi dalele imediat (gresie, etc.) pe suprafeţe mici (maxim 4m²), sau după 24 de ore pentru suprafeţe mari (cu un strat secundar de adeziv).

Pentru controlul temperaturii se recomanda montarea unui termostat de ambient din gama pentru incalzire electrica :


 

Specificaţii tehnice: Covoras incalzire in pardosea Ecofloor LDTS 2,6 mp 410 W

Putere W

Cele mai recente produse din categoria " Incalzire electrica in pardosea "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1082.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania