Termostat electronic comanda panouri solare Euroster 1100 S


Click pe poza pentru galerie.
365,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat electronic comanda panouri solare Euroster 1100 S

EUROSTER 1100 S este un controler electronic modern cu 2 senzori, proiectat pentru sistemele de încalzire cu panouri solare. Este folosit pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic. Rolul controlerului este de a produce circularea fortata a apei între panoul solar si boilerul de apa calda menajera. Unul dintre senzori va fi montat la panoul solar si va masura temperatura apei din panou si celalalt va fi montat la boiler si va masura temperatura apei din boiler. Controlerul va comanda pornirea sau oprirea pompei de recirculare în functie de diferenta dintre cele doua temperaturi masurate.

În plus, controlerul este echipat cu un sistem ANTI-STOP cu doua moduri de functionare.
Sistemul ANTI-STOP functioneaza permanent în paralel cu functionarea automata a controlerului, indiferent de valorile setate pentru diferentele de temperatura. Când temperatura apei în panoul solar este mai mare de 90°C sistemul ANTI-STOP lucreaza cu frecventa mare, pornind pompa la fiecare 30 de minute pentru o perioada de 80 de secunde, iar atunci când aceasta temperatura este sub 90°C sistemul porneste pompa la fiecare 14 zile pentru o durata de 30 de secunde. Al doilea mod de functionare al sistemului ANTI-STOP protejeaza pompa la gripare în perioadele de inactivitate.

   
  • Controleaza functionarea pompei de apa din sistemul de incalzire cu panouri solare.
 
 
 
 S P E C I F I C A T I I:

Plaja de variatie a diferentei dintre cele 2 temperaturii:

 0ºC - 20ºC
Plaja de masurare a temperaturii
 1ºC - 99ºC
 Alimentare
 230V AC
 Curentul maxim

Specificaţii tehnice: Termostat electronic comanda panouri solare Euroster 1100 S

Cele mai recente produse din categoria " Termostat comanda pompa "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/818.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania