Termostat electronic Pompa ACM Euroster 11 B


Click pe poza pentru galerie.
269,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat electronic Pompa ACM Euroster 11 B

EUROSTER 11 B
 

Este un controler electronic modern, care poate fi utilizat în sistemele de încălzire cu centrală termică si boiler cu acumulare, pentru a controla pompa de alimentare a serpentinei boilerului cu acumulare de (ACM) apă caldă menajeră (sau a unui puffer).
Controlerul va porni pompa de alimentare a boilerului cu apă caldă menajeră (ACM) dacă temperatura apei din boiler va scădea sub o anumită valoare setată. În plus, controlerul previne răcirea apei din boiler în cazul în care temperatura agentului termic (AT) din cazan este mai mică decât temperatura apei din boiler.

EUROSTER 11B are o funcţie numită ANTI-STOP care previne griparea rotorului pompei. Dacă pompa nu funcţionează deloc timp de 14 zile, controlerul porneşte automat pompa pentru 30 de secunde. Pentru a putea îndeplini această funcţie, controlerul trebuie lăsat pornit tot timpul.

Manual utilizare Euroster 11 B click aici:

Alimentare 230 V 50Hz
Consum de curent max. 7 mA (1.6 W)
Putere nominală de încărcare 3 A
Lungimea cablurilor:
Cablu alimentare controler 1.5 m
Cablu alimentare pompa AT 1.5 m
Cablu alimentare pompa ACM 1.5 m
Cablu senzor ACM 5 m
Cablu senzor AT 1,5 m
Dimensiuni (Lxhxl) 150 x 90 x 54 mm

Specificaţii tehnice: Termostat electronic Pompa ACM Euroster 11 B

Cele mai recente produse din categoria " Termostat comanda pompa "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1100.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania