Termostat electronic pompa Euroster 11 C


Click pe poza pentru galerie.
149,00 RON
-11,00 RON (160,00 RON)

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat electronic pompa Euroster 11 C

Termostat Euroster 11C

 

Este un termostat electronic, pentru sistemele de incalzire centrala, care controleaza functionarea pompei de recirculare a apei. Functia termostatului controler este de a produce circularea fortata a apei din circuitul de incalzire pentru instalatii cu cazane pe combustibil solid sau orice tip de cazan neechipat cu sistem de control al pompei. Senzorul extern al termostatului foloseste pentru masurarea temperaturii apei din instalatia de incalzire. In cazul sistemelor de incalzire centrala echipate cu cazan pe combustibil solid, termostatul va opri functionarea pompei in momentul in care flacara se va stinge in interiorul cazanului. Recircularea apei in lipsa flacarii din cazan este bine a fi evitata pentru a nu produce racirea rapida a apei din instalatie. Termostatul asigura protejarea cazanului impotriva aparitiei condensului acid, prin faptul ca nu permite functionarea pompei de circulatie la o temperatura a agentului termic mai mica decat temperatura setata. Acest lucru mentine permanent cazanul la o temperatura ridicata, temperatura la care aparitia condensului este redusa.

Euroster 11C este echipat cu un sistem ANTISTOP, pentru a preveni griparea rotorului pompei in perioadele inactive. In plus, in perioadele cand nu este nevoie de incalzire, la fiecare doua saptamani, termostatul va porni pompa de recirculare pentru o perioada de 30 de secunde. Pentru a putea sa indeplineasca aceasta functie, termostatul nu trebuie oprit pe timpul verii. Senzorul termostatului va fi fixat pe o teava de iesire a apei din cazan (tur), direct pe teava (cat mai aproape de cazan posibil), pentru fixarea senzorului pe teava se va folosi un colier. Este recomandat ca teava de iesire a apei din cazan sa fie izolata termic pe portiunea dintre cazan si senzorul termostatului, chiar si deasupra senzorului.

Termostatul are doua LED-uri care indica:
LED-ul verde aprins -termostatul este in modul de lucru automat. Pompa de recirculare va porni si se va opri in functie de temperatura setata de la butonul rotativ. Pompa va porni atunci cand temperatura masurata de senzor este mai mare decat temperatura setata si se va opri atunci cand temperatura va scadea sub valoarea dorita. LED-ul verde si LED-ul rosu aprinse -termostatul este in modul de lucru continuu. Pompa functioneaza continuu indiferent de temperatura setata sau de temperatura masurata de senzor.


 Manual utilizare Euroster 11 C click aici:

SPECIFICATII:

Intervalul de masurare si  comanda al temperaturii: 30ºC - 55ºC
Hysterezis:  5ºC
Lungimea cablurilor 1,5 m
Dimensiuni (Lxhxl) 150 x 90 x 54 mm
Alimentare: 230V AC
Curentul maxim: 7 A AC (1600W)

Specificaţii tehnice: Termostat electronic pompa Euroster 11 C

Cele mai recente produse din categoria " Termostat comanda pompa "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1028.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania