Cablu incalzitor anti inghet cu termostat incorporat PFP 6ml / 72W


Click pe poza pentru galerie.
335,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Cablu incalzitor anti inghet cu termostat incorporat PFP 6ml / 72W

PFP – cablu incalzitor cu termostat incorporat lungime 6 ml si putere 72W

Conectare cu ștecher la priză electrică, termostatul activează încălzirea la temperaturi sub 3°C, cablu de alimentare cu ștecher de 1,5m, IP 66

Protectia anti-înghet a conductelor, a tevilor de scurgere, scurgere condens, etc...

Uneori apar situatii în care conductele de distributie a apei înghete, chiar daca acestea sunt echipate cu izolatie termica. Nu numai conducte care duc prin medii în aer liber sunt afectate, dar, de asemenea, retelele de distributie care conduc, prin non-incalzite zone - pivnite sau subsoluri, cladiri agricole, etc aceasta problema poate fi rezolvata cu ajutorul cablurilor de încalzire. Este necesar sa se arate ca, atunci cand un cablu de incalzire este folosit, conductele trebuie sa fie întotdeauna dotate cu izolatie termica (peste cablurile de încalzire). Cablul nu este menit ca un substitut pentru izolare termica - doar compenseaza pierderile de caldura, care nu pot fi prevenite complet de orice izolare. Cablurile pot fi utilizate nu numai pentru protectia împotriva înghetarii conductelor de, ci si pentru a preveni alte lichide transportate de la caderea sub o anumita temperatura - cunoscut sub numele de încalzire tehnica a conductelor. Cu toate acestea, în aceste cazuri, va recomandam sa consultati în ceea ce priveste solutia cu o companie specializata, astfel încat cablurile de încalzire utilizate nu au doar iesire suficiente, ci, de asemenea, rezistenta potrivite termice.

Montaj instalare.
Atat pe tevi plastic si de metal pot fi protejate împotriva inghetului. Cablul este atasat la teva de metal direct, în timp ce conductele din plastic trebuie sa fie acoperite de catre un metal inainte , ideal banda adeziva de aluminiu sau folie aluminiu. Cablul de încalzire poate fi înfasurat în jurul conductei sau poate fi rulat simultan. Cablul de încalzire este fixat cu banda de aluminiu auto-adeziva pe toata lungimea lui concomitent. Dupa care conductele sunt prevazute cu izolatie termica adecvata, cochilie de vata minerala caserata cu folie de aluminiu de grosime de minim 20 mm. Cochilii diverse dimensiuni gasiti aici: click


In cazul in care cablul de incalzire urmeaza lungimea conductei, va recomandam sa amplasati cablul pe partea de jos a conductei, datorita conductie naturale a caldurii in directie ascendenta astfel incat caldura sa acopere izolatia mai bine. Asezati dispozitivul pentru citirea temperaturii la suprafata conductei in asa fel incat sa nu fie obturat de cablul de incalzire. Daca cablul de incalzire este atasat de-a lungul conductei se pot face mai multe  bucle, este foarte avantajos de a le plasa in asa fel incat sa acopere cel mai bine sectiunea transversala a tevii.

Specificaţii tehnice: Cablu incalzitor anti inghet cu termostat incorporat PFP 6ml / 72W

Cele mai recente produse din categoria " Degivrare protectie anti inghet "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1206.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania