Servomotor cu robinet 3/4 FE


Click pe poza pentru galerie.
175,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Servomotor cu robinet 3/4 FE

Cap termoelectric PURMO  UFH  cu  robinet 3/4 FE

 (servomotor) 230 V normal inchis, comandat prin termostate de cameră Computherm Q8 RF .

Reglarea temperaturii în încăperi

Pentru adevăratul confort termic al tuturor utilizatorilor nu este suficient doar un singur senzor de temperatură în așa numitul loc reprezentativ.

Este suficient ca în încăperea unde el este instalat temperatura aerului să crească (de exemplu în salonul unde sunt peste 10 persoane), ca în întreaga instalație să scadă temperatura apei care circulă sau să se închidă toate circuitele – inclusiv cel responsabile de căldura din celelalte camere, de exemplu în camerele copiilor.

 În fiecare încăpere vă recomandăm să instalați un regulator de temperatură, pe fiecare circuit un robinet termostatic și cu ajutorul sistemului de automatică să se racordeze fiecare regulator cu circuitul de încălzire subordonat lui (unul sau mai multe în funcție de numărul de bucle de încălzire în încăpere). Dacă temperatura aerului depășește nivelul fixat la regulator, robinetele termostatice de la distribuitor închid fluxul în circuitele corespunzătoare. Dacă temperatura scade sub valoarea fixată capetele termostatice deschid din nou robinetele ca apa caldă să poată alimenta din nou circuitele amplasate în această încăpere.

 

Specificaţii tehnice: Servomotor cu robinet 3/4 FE

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/814.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania