Supapa descaracre termica sts 20 bvts 97*


Click pe poza pentru galerie.
190,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Supapa descaracre termica sts 20 bvts 97*

Supapa de descărcare termică REGULUS BVTS 97* cu capilar este utilizată pentru a răci cazanele pe combustibil solid echipate cu serpentină de răcire.

În momentul deschiderii supapei, apa rece de la rețea pătrunde în serpentina de răcire, protejând astfel centrala împotriva supaîncălzirii în caz de urgență.Temperatura de deschidere a supapei depinde de versiunea acesteia(valoarea este setată în fabrică și nu poate fi schimbată de utilizator).
Pentru a funcționa corect, senzorul supapei trebuie instalat într-un loc unde, în cazul supraîncălzirii, temperatura cea mai mare este atinsă, de obicei, în partea superioară a cazanului sau pe turul instalației, în apropierea centralei termice
Este dotată cu un buton de acționare manual.

Supapa respectă cerințele Directivei privind echipamentele de presiune (PED) 97/23/EC și EN14597 fiind considerat astfel un echipament de siguranță așa cum este descris în EN14597, mai exact , un echipament pentru disiparea căldurii în exces, conf. Art. 4,3,8,4, EN 303-5

Date tehnice:

PRESIUNE MAXIMĂ DE LUCRU- APĂ SISTEM ÎNCĂLZIRE 6 bar
PRESIUNE MAXIMĂ DE LUCRU- APĂ RECE REȚEA 10 bar
RACORDURI FILETATE G 3/4“ F
RACORD TEACĂ SENZOR G 1/2“ M

Specificaţii tehnice: Supapa descaracre termica sts 20 bvts 97*

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1488.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania