Echipament S 2000 PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT


Click pe poza pentru galerie.
250,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Echipament S 2000 PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT

Electrovana de 3/4 si detector de gaz PRIMATECH . Echipamentele contin detectoare de gaz metan si monoxid de carbon  SECOR 2000 M si electrovane cu inchidere rapida.

Caracteristici ELECTROVALVA GAZE:
Electrovalva de tip EVRM-NA este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala.
Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Alimentarea electrovalvei se poate face fie direct de la retea, fie de la retea prin intermediul detectorului de gaz, fie prin descarcarea unui condensator. Alimentarea electrovalvei produce declansarea mecanismului de inchidere si blocarea caii de trecere a gazului. Daca alimentarea senzorului persista din cauza prezentei gazului, electrovalva ramane alimentata si nu permite rearmarea. In cazul in care cauzele de inchidere au fost eliminate, electrovalva poate fi redeschisa , actionata manual.
Acest tip de dispozitiv cuplat cu un detector de gaz sau monoxid de carbon este utilizat pentru intreruperea circuitului de gaz in retea.

Caracteristici detector gaze dual SECOR 2000 pentru gaz metan si monoxid de carbon:
Ofera posibilitatea unei conectari usoare, prin simpla conectare a stecherului la retea si a electrovalvei la conectorul extern
Asigura dubla protectie: la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon
Design simplu, placut, usor de integrat intr-un spatiu de locuit
Proiectat si fabricat conform standardului EN 50194 pentru gaz metan si standardului EN 50291 pentru monoxid de carbon

Disponibil in doua variante:
Varianta cu conector extern, caracterizata de o montare foarte simpla, detectorul se conecteaza la retea prin cablul de alimentare iar electrovalva se conecteaza la conectorul extern. In acest caz se monteaza un singur detector pe electrovalva.
Varianta extensibila, conexiunile se fac la conectorii interni de pe circuitul de baza din interiorul detectorului, caz in care se pot monta in paralel mai multe detectoare pe aceeasi electrovalva.
In stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (LED rosu pt alarma monoxid de carbon si LED galben pt alarma gaz metan) si un semnal acustic (buzzer)
Dotat cu butonul de Test/Reset cu dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza

Beneficii:
Inlatura consecintele unei scurgeri de gaze sau de acumulare de gaz metan din locuinta dvs. In fiecare an se intampla accidente cauzate de utilizarea necorespunzatoare a gazului metan, soldate cu morti si raniti. Aceste accidente pot fi evitate daca se instaleaza un echipament de detectie a gazului metan produs de firma PRIMATECH, usor de instalat, usor de utilizat si cu costuri mici.

Specificaţii tehnice: Echipament S 2000 PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1482.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania