Sistem H1 Premium PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT


Click pe poza pentru galerie.
230,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Sistem H1 Premium PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT

Echipament de detectie alarmare si protectie pentru gaz metan. Contine detector de gaz metan HAIDUC 1 si electrovalva de 3/4" ELECTROGAS Italia normal deschisa cu rearmare manuala.

Caracteristici DETECTOR:
Gaze detectate: gaz metan
Sigur, fiabil si durabil in functionare
Design modern si dimensiuni reduse
Se instaleaza  usor si rapid
Pot fi conectate la electrovalve cu tensiunea de alimentare de 230V ca

Caracteristici ELECTROVALVA GAZE:
Electrovalva de tip EVRM-NA este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala.
Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Alimentarea electrovalvei se poate face fie direct de la retea, fie de la retea prin intermediul detectorului de gaz, fie prin descarcarea unui condensator. Alimentarea electrovalvei produce declansarea mecanismului de inchidere si blocarea caii de trecere a gazului. Daca alimentarea senzorului persista din cauza prezentei gazului, electrovalva ramane alimentata si nu permite rearmarea. In cazul in care cauzele de inchidere au fost eliminate, electrovalva poate fi redeschisa , actionata manual.
Acest tip de dispozitiv cuplat cu un detector de gaz sau monoxid de carbon este utilizat pentru intreruperea circuitului de gaz in retea.

Specificaţii tehnice: Sistem H1 Premium PRIMATECH cu electrovalva de 3/4" OT

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1479.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania