Electrovalva gaz DN150 Pmax 0,6 bar


Click pe poza pentru galerie.
5.150,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Electrovalva gaz DN150 Pmax 0,6 bar

Electrovalve Elektrogas  DN150 fabricate in Italia, de siguranta pentru gaz cu rearmare manuala,normal deschisa.
Funcția de închidere este activată electric.
Conectată cu unul sau mai multe detectoare de gaz metan și/sau monoxid de carbon PRIMATECH, electrovalva poate închide debitul de gaz.
Filtrul fin încorporat protejeaza, atât scaunul și discul valvei cât și componentele din aval, și previne contaminarea cu impurități (excepție modelele de alamă).
Toate componentele sunt concepute pentru a rezista la orice condiții mecanice, chimice și termice care pot apărea în timpul funcționării tipice.
Impregnarea eficientă și tratamente de suprafață au fost utilizate pentru a îmbunătăți robustețea mecanică, sistemul de închidere și rezistența la coroziune a componentelor.

Specificaţii tehnice: Electrovalva gaz DN150 Pmax 0,6 bar

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1468.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania