Dedurizator calcar electric Flodravin


Click pe poza pentru galerie.
355,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Dedurizator calcar electric Flodravin

Aparatul electric de neutralizat calcarul Flodravin .

Flodravin are 2 electrozi care se infasoara pe exteriorul conductei, se monteaza pe conducta principala de alimentare cu apa din cladire, daca este posibil dupa apometru, se poate utiliza pe orice tip de teava, metal sau plastic.
Pentru montare sunt necesari cca. 30 cm suprafata libera.

Instructiuni de montaj:

Dupa ce sa stabilit locul montarii, este indicat curatarea suprafetei conductei . Daca este posibil unitatea de comanda se fixeaza pe perete, in orice pozitie, iar dupa aceea puteti incepe infasurarea electrozilor pe conducta. Bobinajul se face spira linga spira si se fixeaza cu ajutorul colierelor de plastic atasate in colet. Este foarte important ca cea de-a doua bobina sa fie infasurata in sens contrar fata de prima. Dupa fixarea bobinelor, urmeaza conectarea aparatului la reteaua electrica, ledul rosu trebuie sa lumineze continuu, iar cel galben (indicator de inpulsuri) semnalizeaza prezenta impulsurilor. Aparatul trebuie sa functioneze continuu, nu necesita interventii, reglaje sau service. Din momentul punerii in functiune, putem sa ne gandim la faptul ca de-acum inainte, vom avea foarte putine probleme cu masinile de de spalat care sunt alimentate din retea, respectiv cu componentele retelei de apa.

Apa care trece printre acesti electozi se modifica, in special structura carbonatului de calciu care nu mai are posibilitate de a se depune,in acelasi timp daca instalatia este cu depuneri se dizolva si stratul de calcar anterior depus, pina cind acesta  se elimina.
Nu mai este necesara utilizarea substantelor chimice anticalcar,care sunt daunatoare mediului inconjurator.
Apa obtinuta prin tratare are caracteristicile apei de ploaie. Se poate reduce cantitatea detergentilor cu 15-20%

-Usor de montat
-Nu necesita intretinere
-Functioneaza cu frecventa Extra cu 5000 hz
-Dimensiuni reduse
-Cantitatea apei tratabile 5mc/h
-Temperatura maxima a apei 90 C
-Alimentare 230v
-Consum 1,8w/h

 

Garantia este de 5 ani!

Durata de functionare peste20 ani!

Specificaţii tehnice: Dedurizator calcar electric Flodravin

Cele mai recente produse din categoria " Robineti si regulatoare "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1112.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania