Termostat wireless Euroster 2510 TX


Click pe poza pentru galerie.
Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

Descriere produs: Termostat wireless Euroster 2510 TX

Euroster 2510TX cu radio comanda ,termostat wireless ,termostat fara fir .

Pentru instalarea lui nu este nevoie sa spargeti peretii si nici nu aveti nevoie sa trageti un cablu de la termostat la cazan. Termostatul functioneaza ca o telecomanda pentru sistemul dumneavoastra de incalzire. El poate fi amplasat in orice camera doriti pentru ca nu va interfera cu nici un alt aparat. De exemplu: in timpul zilei termostatul poate fi amplasat in camera de zi iar pe timpul noptii in dormitor.

Manual de utilizare Euroster 2510 TX

 • Termostatul Euroster 2510 TX este un model de termostat programabil saptamanal avand programe zilnice cu intervale de 24 de ore.
  Pentru fiecare interval orar termostatul poate fi programat sa mentina temperatura de zi sau temperatura de noapte.
  Termostatul are presetat din fabricatie un anumit program initial standard care poate fi schimbat ulterior dupa propria dorinta.

Alte functii

Interschimbarea temperaturilor
Termostatul va ofera posibilitatea de a schimba temperatura de zi cu temperatura de noapte si viceversa. În cazul în care nu va convine temperatura care este programata într-un anumit moment, puteti sa comutati termostatul pe cealalta temperatura.

 • Modul manual
  Programarea manuala va permite setarea termostatului pentru a mentine o alta temperatura decat temperatura de zi sau temperatura de noapte, pe durata unui numar de ore (de la 1 la 48 ore).
 • Modul vacanta
  Modul vacanta va permite setarea termostatului pentru a mentine o alta temperatura decat temperatura de zi sau temperatura de noapte, pe durata unui numar de zile (de la 1 la 99 zile). Acest mod este ideal pentru perioadele cand lipsiti de acasa mai multe zile.    
 • Controleaza de la distanta functionarea microcentralelor sau a cazanelor stative pe gaz sau electrice.

 

 

 

 S P E C I F I C A T I I :

 3 nivele de temperatura

 1 senzor de temperatura

 Plaja de masurare a  temperaturii

 5ºC - 30ºC

 Intervalul temperaturii  de lucru

 0ºC - 40ºC

 Scala de temperatura

 1ºC

 Hysterezis

 0,2ºC - 0,5ºC

 Releu

 5A

 Acuratetea indicarii  temperaturii

 0,5ºC

 Display LCD multifunctional care indica: ora exacta, ziua, temperatura ambientala si programul de functionare al cazanului.

 Alimentare cu baterii

 2x AA 1,5V

 Dimensiuni

 123x80x29mm

 

Specificaţii tehnice: Termostat wireless Euroster 2510 TX

Caracteristici
radio comanda programabil 2 temperaturi

Cele mai recente produse din categoria " Termostate "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/780.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania