Termostat Auraton 2030


Click pe poza pentru galerie.
175,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat Auraton 2030

      AURATON 2030  este un cronotermostat cu comanda prin fir de ultima generaţie, construit pe baza unui microprocesor avansat. Model nou aparut in 2013!
 Are 8 moduri de temperatură programabile independent – termostatele AURATON 2030 permit  setarea de până la opt temperaturi independente pe parcursul a 24 ore /zi cu o acurateţe de un minut. Utilizatorul poate selecta intervaluri de timp pentru diferite temperaturi în funcţie de necesităţile sale.  
 Termostatul AURATON 2030  este dotat cu senzor de iluminare a afisajului pentru a creşte durata de viaţă a bateriei,aceasta functie este unica intre termostatele aflate in piata.
              Exemplu:
 Intr-o încăpere întunecată afisajul se va inchide datorita senzorului, acesta va fi lizibil doar in momentul apasarii oricărui buton sau la aparitia unei lumini de peste 1 lux moment in care se reactivează afisajul.
 
    Afisajul LCD este  iluminat!
Pentru iluminarea afisajului sunt disponibile 3 culori la alegere sau modul neutru cand afisajul nu este iluminat, culorile disponibile sunt:
-rosu
-albastru
-verde   AURATON 2030 este dotat cu un releu ce oferă o impedanţă maximă de16A. Acesta foloseşte tehnologia de comutare prin tensiuni joase ceea ce asigură o uzură redusă a contactelor releului.

 Manual de utilizare Autaton 2030:
 


Date tehnice

Acurateţea de indicare a temperaturii:
Intervalul temperaturii de lucru: 0 – 35°C
Intervalul de setare a temperaturii: 5 – 30°C
Temperatura anti-îngheţ reglabila : 4 – 10°C
Histerezis: ±0,2°C; ±0,4°C
Nivele de temperatură: 8 + 3
Numărul de programe: 8 pentru zile lucrătoare,
8 pentru sâmbătă, 8 pentru duminică

Amperaj maxim la contactele releului: AURATON  ~ 16A 250VAC
Alimentare emitator AURATON 2030 2x baterii alkaline AA

 

Termostatul nu este echipat cu cablu pentru comanda!


Fabricat in PoloniaSpecificaţii tehnice: Termostat Auraton 2030

Cele mai recente produse din categoria " Termostate "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1107.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania