Vizitate


 
 

Computherm Q4Z


Click pe poza pentru galerie.
225,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Computherm Q4Z

Computherm Q4Z

 

Cazanele de încălzire sunt prevăzute din construcţie cu un singur racord la termostat. Dacã dorim împărţirea sistemului de încălzire în mai multe zone, pentru comanda mai multor elemente de execuţie zonală (pompe, valve termoelectrice etc.) este necesară utilizarea unui astfel de echipament.

Pilotul primeşte semnalele de comandă (T1;T2;T3;T4) de la termostate şi comandă ieşirile elementelor de execuţie zonale corespunzătoare (Z1;Z2;Z3;Z4,Z1-2;Z3-4;Z1-4) şi porneşte cazanul (NO;COM)

Receptorul Computherm Q4Z poate realiza coordonarea a 1-4 zone de încãlzire.

Zonele pot fi comandate independent dar, la nevoie, toate zonele pot funcţiona şi simultan.

Specificaţii tehnice: Computherm Q4Z

Cele mai recente produse din categoria " Termostate "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1052.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania