Termostat Computherm Q7 RF cu cabluri montatate pt. centrala termica


Click pe poza pentru galerie.
210,00 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Termostat Computherm Q7 RF cu cabluri montatate pt. centrala termica


Livrare GRATUITA prin FAN Courier in localitatile pentru care nu se percep Km suplimentari!*


Receptorul are legaturile pregatite pentru conexiunea in centrala termica ,executate de catre personalul nostru de service .

Pachetul contine  in plus fata de pachetul standard Q7 RF : cablu de alimentare pt. receptorul radio lungime cca 0,75 ml cu stecher fara impamintare ; cablu cu 2 fire 2X0,5mm pentru comanda centralei termice  si banda dublu adeziva aplicata pe spatele receptorului  pentru o fixare mai usoara (pe carcasa exterioara a centralei termice) fara a fi nevoie de unelte speciale pentru montaj.

Doar pentru acest model Q7 RF premontat aveti garantie extinsa de la 2 la 3 ani !

Termostatul de  ambient Computherm Q7 RF cu radio comanda ,termostat wireless ,termostat fara fir , este foarte inteligent si surprinzãtor de usor de programat.

Este adecvat pentru comanda unui aparat de încãlzire sau de climatizare,fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încãlzire centralã comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandã, de 24 V sau 230 V.
Termostatul poate fi programat pe o sãptãmânã astfel încât instalatia de încãlzire sau de climatizare sã realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinta sau biroul dvs, asigurând CONFORT Si ECONOMIE( facturile vor fi mai mici la gaze si energie electrica ).

Programul setat se repetã ciclic în mod automat.

Programul unei zile este format din 7 perioade de timp (P0–P1-P2-P3-P4-P5-P6), cu 7 temperaturi diferite, alese de dvs..


Programul fiecãrei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.
Functia " COPY " permite copierea programului pe altã zi.
Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoarã în întuneric. Afisajul este usor lizibil si indicã atât temperatura setatã cât si temperatura existentã în încapere. Cele douã butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionând butonul mare + sau - obtinem temperatura doritã într-unul dintre urmatoarele moduri manuale:
- pâna la urmãtorul timp de comutare din program
- pentru 1...9 ore
- pentru 1...99 zile
- pâna la o nouã interventie manualã
Termostatul de ambient Computherm Q7 RF cu comandã prin radiofrecventã este mobil.
— nu necesitã pozarea unui cablu electric, se evitã deranjul în locuinta.
— este adecvat situatiei în care destinatia lui se schimbã, de pildã, ziua este folosit în sufragerie, seara este mutat în dormitor.
 Raza de actiune este de aproximativ 50 m în teren deschis si de aproximativ 30 m într-o clãdire, fiind influentatã de structura clãdirii. Raza de actiune este mult redusã dacã undele întâmpinã structuri metalice, beton armat etc. Lucreazã cu o frecventã purtãtoare de 868,35 MHz, pentru o bunã stabilitate. Receptorul este prevãzut cu un buton, MANUAL, care permite comandã manualã.
 
Sensibilitatea de comutare este selectabilă, poate fi de ±0,1°C, ±0,2°C (setare din fabrică) sau ±0,3°C . Valorile mai mari sunt recomandate pentru instalaţii cu inerţie termică redusă (de exemplu instalaţie de încălzire cu radiatoare panou), iar cele mai mici (±0,1°C,) pentru instalaţii cu inerţie termică mare (de exemplu pentru încălzire prin pardoseală). Termostatul este livrat cu sensibilitatea reglată la ± 0,2°C, în regim de încălzire. Astfel, dacă am programat 20°C, termostatul cuplează cazanulla o temperatură mai mică de 19,8°C şi îl decuplează la o temperatură mai mare de 20,2°C. În regim de climatizare comutaţiile se vor efectua invers.
Date tehnice:
— element termosensibil NTC 10 Kohm la 25 °C ±1%
— sensibilitatea de comutare reglabila ± 0,1 °C ;± 0,2 °C ;± 0,3 °C
— domeniul de reglaj al temperaturii 5 – 35°C din 0,5 în 0,5°C
— domeniul de afisare a temperaturii 0–35°C din0,1 în0,1°C
— precizia de afisare a temperaturii ± 0,1°C
— temperatura admisã pt. depozitare - 10°C … + 60°C
— tensiunea de alimentare 2 x 1,5 V baterii alcaline LR6 (AA)
— frecvenþa de lucru 868,35 MHz
— banda de frecventã 868 – 868,6 MHz
— dimensiunile termostatului (mm) 130 x 80 x 35 (fãrã suport)
Date tehnice ale receptorului:
— tensiunea de alimentare 230 V AC, 50 Hz
— puterea consumatã 6 W
— tensiunea care se poate comuta 24 V AC / DC, 250 V AC; 50 Hz
— curentul care se poate cupla 6 A rezistiv sau 2 A inductiv
— raza de actiune aproximativ 50 m în teren deschis,30 m în clãdire
Iesirea pentru legãturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal închis si COM - comunul) lipsite de potential electric al unui releu. Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pâna la 230Vca, 50 Hz si un curent de 6A rezistiv, sau 2 A inductiv.

Pentru mai multe detalii,cititi MANUAL DE UTILIZARE COMPUTHERM Q7 RF  .

Specificaţii tehnice: Termostat Computherm Q7 RF cu cabluri montatate pt. centrala termica

Cele mai recente produse din categoria " Termostate "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1046.png

Comentarii:

*** 2014-06-22 Danut Viorel (Dolj, Filiasi) | sunt incantat de acest produs, a realizat o economie de35-40% la gaze! RECOMAND!
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania