Silicon BISON 1250°C Cement Mastic refractar


Click pe poza pentru galerie.
31,50 RON

Comenzi prin telefon:
0720 665 602

... se încarcă stocurile

Cumpără!

sau
Comanda fără creare cont

Descriere produs: Silicon BISON 1250°C Cement Mastic refractar

Adeziv rezistent la temperaturi ridicate, indicat pentru repararea cazanelor de fonta. Viadrus, Ferroli, Vidrarus, Demrad, etc a şemineelor, coşurilor de fum şi sobelor. Este de asemenea indicat şi pentru lipirea grătarelor din beton.

Se utilizează pentru repararea fisurilor şemineelor, cuptoarelor, coşurilor de fum şi sistemelor de încălzire.

  • Rezistă la temperaturi de până la 1250°C;

  • Formează o lipire solidă.

Umeziţi uşor părţile înainte de aplicarea adezivului. Aplicaţi adeziv în îmbinare în mod egal. cu ajutorul unui cuţit pentru chit. Lăsaţi să se usuce minim 24 de ore. Aprindeţi treptat focul până adezivul s-a întărit complet. Sistemul de evacuare: aplicaţi un strat subţire de adeziv. aplicaţi pe zona de lipire pânza de fibră de sticlă. şi apoi aplicaţi adeziv din nou. Lăsaţi să se usuce minim 24 de ore.

Specificaţii tehnice: Silicon BISON 1250°C Cement Mastic refractar

Cele mai recente produse din categoria " Cazane Viadrus "

Vatrai Viadrus

Vatrai Viadrus

28,00 RON

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/1208.png

Comentarii:

*** 2017-09-14 ian (Arges, Curtea de Arges) | in fisa tehnica zice: "Nu este indicat pentru sistemele de incalzire centrala si conducte de gaz." - cred ca prin "incalzire centrala" se intelege si viadrus, etc. probabil ca este un adeziv foarte bun si reclama e sufletul comertului. dar, totusi...
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Imaginile si datele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii si conditii contractuale!

Viziteaza magazinul celsiusplus.ro pe ShopMania